Equip

EN NL ES

Equip

Plataformes Turístiques és un projecte de recerca que es du a terme de manera col·lectiva per part de quatre persones investigadores dels Estudis d’Economia i Empresa de la Universitat Oberta de Catalunya, a Espanya. Doneu una ullada als nostres perfils a continuació:

Maartje Roelofsen és una investigadora postdoctoral a la Universitat Oberta de Catalunya. Maartje compta amb més de vuit anys d’experiència en investigació i ha entrevistat més de 40 amfitrions d’Airbnb d’arreu del món per entendre com la seva participació en la plataforma configura les seves llars, la seva feina (domèstica) i la vida quotidiana. Maartje és la investigadora principal del projecte Plataformes Turístiques.

Soledad Morales Pérez és professora de la Universitat Oberta de Catalunya amb una llarga experiència investigadora i docent en els àmbits del turisme i l’hostaleria. La Soledad codirigeix múltiples projectes de recerca, incloent-hi el projecte EPTUR finançat pel govern, que estudia l’adaptació i la resiliència de l’economia de plataforma turistica espanyola (EPT). La Soledad és co-investigadora en aquest projecte.

Lluís Garay Tamajón és professor a la Universitat Oberta de Catalunya, on coordina el grup de recerca NOUTUR: Noves perspectives en turisme i oci. En Lluís ha estudiat els impactes del turisme col·laboratiu en les destinacions i és co-investigador en aquest projecte.

Mar Alsina Folch té el màster en Desenvolupament de Destinacions Turístiques de la Universitat de Dalarna, Suècia. Els seus interessos de recerca se centren en les relacions entre les persones (tan viatgeres com amfitriones) i el turisme, i com evolucionen aquestes relacions gràcies a la innovació, les TIC i la sostenibilitat. Mar és assistent de recerca del grup NOUTUR de la Universitat Oberta de Catalunya.