Participar-ca

EN NL ES

La nostra invitació a participar

Heu estat treballant com a amfitrió d’Airbnb a Amsterdam o Barcelona en els darrers tres anys? Aleshores ens agradaria convidar-vosa participar en un estudi dut a terme per personal investigador de la Universitat Oberta de Catalunya a Barcelona (Espanya). L’objectiu de l’estudi és conèixer amb més profunditat com els estàndards i les directrius d’hostaleria d’Airbnb han incidit en el vostre treball com a amfitrions des de l’esclat de la pandèmia de la COVID-19. Tant si heu allotjat persones sovint com si només ho heu fet de manera ocasional, tant si llogueu una habitació o un allotjament sencer, qualsevol experiència com a amfitrions que vulgueu compartir amb nosaltres és rellevant!

Podeu inscriure-us aquí o enviar un correu electrònic a mroelofsen@uoc.edu per a més informació.

Què implica la meva participació?

La participació en aquest estudi inclou una entrevista conduidaper una de les persones investigadores del nostre equip. Aquesta entrevista serà en persona (a Amsterdam o Barcelona) a la localització que us sigui més convenient o a través de programari de videoconferència com Skype, Zoom, Google Meets o Teams, el que sigui de la vostra preferència. L’entrevista té una durada d’entre 30 minuts i una hora, segons la vostra disponibilitat i aportació. Durant l’entrevista preguntarem sobre les vostres experiències com a amfitrió durant els darrers tres anys, utilitzant un llistat de qüestions. Si voleu afegir sobre aquestes preguntes, la vostra aportació és més que benvinguda. Les entrevistes es tractaran de manera anònima, el que implica que qualsevol informació que us identifiqui serà exclosa de l’entrevista excepte si ens indiqueu explícitament que voleu ser identificats. Segons les vostres preferències, l’àudio de l’entrevista serà gravat o la persona entrevistadora prendrà notes escrites. La vostra informació serà anonimitzada i protegida d’acord amb el Codi de bones pràctiques en Recerca i Innovació de la UOC.

En què contribuirà la meva participació?

L’entrevista ens ajudarà a comprendre millor els impactes que les plataformes digitals com Airbnb tenen en la pràctica de l’hostaleria i com les polítiques d’aquestes plataformes afecten els amfitrions que de vegades operen amb condicions difícils com la pandèmia de la COVID-19. Els resultats haurien de proporcionar als amfitrions i a les companyies de plataforma coneixements importants que permetin una millora de les condicions per allotjar hostes. Els resultats també serviran de base per a la creació de recursos basats en evidències que permetin donar suport a l’elaboració de polítiques relacionades amb el turisme per als governs i organitzacions turístiques implicades en la promoció del turisme.